Kayseri'nin İncesu ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremde, Develi ilçesinde vatandaşlar sokağa döküldü.
Başkan Büyükkılıç’tan Develi Zirvesi
Başkan Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı ziyaret ederek, hem 2023 yılında yapılacak çalışmaları görüştü, hem de deprem bölgesine yaptığı yardımlardan dolayı Develi halkı nezdinde başkan ve yönetimine teşekkür etti.
Develi Beyaza Büründü
Kayseri’nin Develi ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar ilçeyi beyaza bürüdü.
İlçe Protokolü Karne Gününde Minik Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu
Develi protokolü, İstikbal İlkokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.
Başkan Cabbar, Misafir Öğrencileri İlk Ders Gününde Yalnız Bırakmadı
Başkan Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’la birlikte 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını ikinci döneminin ilk ders gününde Develi'de misafir edilen çocuklarımızı kayıt oldukları okullarında ziyaret etti.
Develi Belediyesi’nden Çiftçilere Gacer Tohumu Desteği
Patenti Develi’ye ait olan ve glutensiz olmasıyla da her geçen gün ilginin arttığı gacerin ekiminin yaygınlaştırılması için Develi Belediyesi tarafından çiftçilere gacer tohumu dağıtıldı.
Kadir Yağlıoğlu Spor Salonu'nun Açılışı Yapıldı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Öksüt Madencilik işbirliği ve katkılarıyla Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu Kadir Yağlıoğlu Spor Salonu'nun açılışı yapıldı.