Kayseri’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki yol durumuna ilişkin bilgilendirme yaptı. Yağışın merkezde de hakim olmasıyla birlikte ekipler, trafikte sorun yaşanmaması adına güzergâhlarda kontroller gerçekleştirdi.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 14.11.2025 günü saat 11.30 itibarıyla yapılan açıklamada, ana arterlerin tamamının trafiğe açık olduğu belirtildi.
Paylaşılan yol durumu şöyle:
•Kayseri–Nevşehir Karayolu’nda hava kapalı, yağış yok. Zemin kuru ve yol trafiğe açık.
•Kayseri–Ankara Karayolu’nda hava kapalı, yağış yok. Zemin kuru ve yol trafiğe açık.
•Kayseri–Sivas Karayolu’nda hava kapalı, yağış yok. Zemin kuru ve yol trafiğe açık.
•Kayseri–Pınarbaşı Karayolu’nda hava kapalı, hafif yağmur mevcut. Zemin ıslak ve yol trafiğe açık.
•Kayseri–Yozgat Karayolu’nda hava kapalı, yağış yok. Zemin kuru ve yol trafiğe açık.
•Kayseri–Niğde Karayolu’nda hava kapalı, yağış yok. Zemin kuru ve yol trafiğe açık.
•Pınarbaşı–Gürün Karayolu’nda hava kapalı, kar yağışı etkili. Zemin hafif karlı ve yol trafiğe açık.
•Pınarbaşı–Göksun Karayolu’nda hava kapalı, karla karışık yağmur görülüyor. Zemin ıslak ve yol trafiğe açık.
Ekipler, sürücülerin özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı dikkatli olmaları ve hız ile takip mesafesine özen göstermeleri konusunda uyarıda bulundu.



