Kayseri Deniz Postası - Vali Çiçek: "Kazanmak Kayserispor'a yakışıyor"
26
Pz, Mar
23 Yeni Haber

1000x200 Avenir DenizPostasi

 

 

Spor
Tipografi
  • Daha Küçük Küçük Orta Büyük Daha Büyük
  • Varsayılan Helvetica Segoe Georgia Times

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başakşehir karşısında 3 puanı alan Kayserispor'un galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamasında, "Kazanmak Kayserispor'a çok yakışıyor" dedi.


Kayserispor'un Başakşehir karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kazanmak Kayserispor'a çok yakışıyor. Bu şehre ayrı bir mutluluk veriyor. taraftarımız galibiyetin mutluluğunu yaşıyor. Başakşehir gibi güçlü bir takımı yenmek gurur verdi. Kayseri'nin Valisi olarak, şehri birleştiren Kayserispor'un kazanmasından çok mutluyum. Kayserispor başkanı, yönetimi, teknik heyet ve futbolcularını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Web stemizde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Anladım