Kargoya bırakılan şüpheli paketi polise veren şube müdürü öldürüldü!
Kargoya bırakılan şüpheli paketi polise veren şube müdürü öldürüldü!
İçeriği Görüntüle

Adana'da yaşanan olay, trafik denetimleri sırasında gergin anlara neden oldu.

2026’nın ilk dakikalarında trafik denetimi

Olay, Seyhan ilçesi Uğur Mumcu Meydanı’nda meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri tarafından 2026 yılının ilk dakikalarında asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlerde durdurulan araçların sürücülerinin belgeleri kontrol edilirken, alkol testleri de yapıldı.

Adana’da Alkollü Kadın Sürücü Gazeteciye Saldırdı! (1)

1.10 promil alkollü çıktı, kameraya saldırdı

Uygulama sırasında alkolmetreye üflememekte uzun süre direnen bir kadın sürücünün yapılan ölçümde 1.10 promil alkollü olduğu belirlendi. Ceza yazılmaması için polis ekiplerine ısrar eden sürücü, daha sonra kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki göstererek bir basın mensubunun kamerasına saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.

“Yanımda engelli çocuğum var” diyerek ceza istemedi

Denetimler sırasında 0.95 promil alkollü olduğu belirlenen bir başka kadın sürücü ise yanında engelli çocuğu olduğunu söyleyerek ceza yazılmaması için polis ekiplerini ikna etmeye çalıştı. Cezai işlem uygulanan sürücü, uygulama noktasından ayrılırken, “Rahatladınız mı? Lazımsa daha vereyim mi?” sözleriyle tepki gösterdi.

1.48 promil alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu

Uygulama kapsamında 1.48 promil alkollü olduğu tespit edilen bir diğer sürücüye ise para cezası kesildi ve ehliyetine el konuldu. Trafik ekipleri, denetimlerin yıl boyunca aralıksız süreceğini belirtti.

Yetkililer, alkollü araç kullanımının hem sürücüler hem de toplum için ciddi bir tehlike oluşturduğunu vurgulayarak, trafik kurallarına uyulması çağrısında bulundu.

Kaynak: İHA