Kayseri’nin Develi ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, AK Parti Develi Gençlik Kolları Başkanı Salih Somuncu ile Develi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Ünlütürk’ün oğlu (aynı zamanda kooperatif personeli) Mehmet Ünlütürk arasında bir tartışma çıktı.
Olayın Detayları
Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. Arbede sırasında darbe alan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Salih Somuncu yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Somuncu, ambulansla Develi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı Hastanede müşahede altında tutulan Somuncu’nun sağlık durumunun takip edildiği öğrenildi.
Soruşturma Başlatıldı
Emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlatırken, kavganın çıkış sebebine dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. İlçede geniş yankı uyandıran olayın ardından her iki taraftan da sağduyu beklentisi hakim.




