Kayseri’de soba borusu takarken düşen kişi hayatını kaybetti
Kayseri’de soba borusu takarken düşen kişi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Adana’da 1. Amatör Küme Kırmızı Grup’ta oynanan Dağlıoğluspor–Çukurovaspor karşılaşması, son dakikalarda çıkan büyük kavga nedeniyle gündeme oturdu. Play-off umudunu sürdüren Dağlıoğluspor’un 1-0 geriye düşmesinin ardından rakip oyuncuların aşırı sevinci sahada tansiyonu yükseltti.

Kısa sürede sözlü tartışmaya dönüşen gerginlik, oyuncular arasında yumruklu ve tekmeli kavgaya yol açtı. Teknik heyet ve yöneticilerin müdahalesi sayesinde olay büyümeden kontrol altına alındı.

Futboluların Kavgası (1)

Golden Sonra Tansiyon Fırladı

Güneyyıldızı Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmada iki takım da büyük mücadele sergilerken, maçın son anlarında Çukurovaspor’un bulduğu gol sahadaki atmosferi tamamen değiştirdi. Çukurovasporlu futbolcuların gol sonrası abartılı şekilde kutlama yapması, Dağlıoğlusporlu oyuncuların tepkisine neden oldu. Önce karşılıklı sözlü atışmalar yaşandı.

Bu gerilim kısa sürede büyüyerek itişmeye, ardından da tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Sahadaki birçok futbolcu kavganın içinde yer aldı; bazı oyuncuların birbirlerine art arda tekme ve yumruk savurduğu görüldü.

Futboluların Kavgası (3)

Teknik Heyet Araya Girince Sakinleşti

Yaşanan olay üzerine her iki takımın teknik ekibi, yedek oyuncular ve yöneticiler sahaya girerek futbolcuları ayırmaya çalıştı. Müdahaleler sayesinde kavga daha fazla büyümeden engellendi. Hakemin olaylarla ilgili rapor hazırlayacağı, Amatör Spor Disiplin Kurulu'nun futbolcular hakkında işlem başlatmasının beklendiği öğrenildi.

Kaynak: İHA