Kayseri Haber/ Hacılar Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde çocuklara özel etkinlikler düzenleneceği, çocukların tatili eğlenceli ve verimli geçirmesi amaçlandığı belirtilmişti. Tatilin başlamasının ardından etkinlikler yapılmaya başlandı. Düzenlenen etkinlikler kapsamında Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde Hacivat ile Karagöz gösterisi yapıldı.
Hacılar Belediyesi Sömestr Etkinlikleri Devam Ediyor
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, sahnelenen Karagöz Hacivat gösterisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Özdoğan, “Sömestr tatilinde çocuklar için eğlence dolu etkinlikler hazırladık. Hacivat ile Karagöz, kahkahası bol bir gösteriyle çocuklarımızla buluştu. Tatilde çocuklarımızı biraz güldürdük, biraz da eğlendirdik. Çocuklarımız gülsün, tatil daha güzel olsun” dedi.

İlçede Bulunan Kültür Merkezi Hacılar’ın Sosyalleşmesine Olanak Sağlıyor
Hacılar ilçesinde bulunan Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nin sosyal ve kültürel hayat açısından önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Özdoğan, merkezin her türlü sosyal ve ilmi faaliyete ev sahipliği yapmaya devam edeceğini vurguladı.
Başkan Özdoğan, “Hem inşai faaliyetlerimiz hem de manevi iklimle ilgili eğitime yönelik çalışmalarımız hızla sürüyor. Kültür merkezimiz, ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmayı sürdürecek” diye ifade etti.

Hacılarda Sömestr Etkinlikleri Devam Edecek
Yarıyıl tatili boyunca devam edecek etkinliklerden bahseden Başkan Özdoğan, çocukların ve gençlerin tatil dönemini verimli geçirmesini amaçlayarak etkinlikler hazırladıklarını belirtti. Özdoğan, “Eğitimden sanata, spordan kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda etkinlik düzenliyoruz. Bu çalışmalarla gençlerimize daha iyi bir gelecek için katkı sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.





