Kayseri'de dün Organize Sanayi Bölgesi'nde akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.

Kayseri’de polis ekipleri tarafından Kasten Öldürme konusunu gerçekleştirip olay yerinden kaçan şahıslar ile ilgili olarak yapılan ortak çalışmalar sonucu şüpheli şahısların saklandıkları adreslere gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar neticesinde; Bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen A.S.(20), A.S.(23), M.H.(25) ve F.S.(22) ve M.S.(15) saklandıkları adreslerde yakalandı ve kasten öldürme suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Otomobil ile kamyon çarpıştı! Feci kazada 3 kişi öldü, 2 yaralı
Otomobil ile kamyon çarpıştı! Feci kazada 3 kişi öldü, 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

Volkan Ana Manşet (25)

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince Melikgazi İlçesi Karpuzseki Mahallesinde meydana gelen Kasten Öldürme konusunu gerçekleştirip olay yerinden kaçan şahıslar ile ilgili olarak yapılan ortak çalışmalar sonucu şüpheli şahısların saklandıkları adreslere gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar neticesinde; Bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen A.S.(20), A.S.(23), M.H.(25) ve F.S.(22) ve M.S.(15) saklandıkları adreslerde yakalandı ve kasten öldürme suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: 1HA