Kayseri Germir Mahallesi’nde uygulama yapan polislerin dur ihtarına uymayan şahıs iki polis memuruna çarparak kaçtı. Polis memurlarının yaralanmasından dolayı olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi arama çalışmaları başlatırken olaydan yarım saat sonra merak edip gelen sürücü polislerin dikkati sayesinde fark edilerek yakalandı. Sürücü Serdar T.’nin ehliyetini daha önce 3 defa kaptırdığı ve 2,83 alkollü olduğu anlaşıldı.
İki polise çarpıp kaçtı
Germir Mahallesi Hulusi Akar Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Serdar T., yönetimindeki 38 ST 608 plakalı otomobille başka bir araçta inceleme yapan polis memuru S.T.’ye ve Ö.B.’ye çarparak, kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Polisler hastaneye kaldırıldı
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, Serdar T.' yi yakalamak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalenin ardından polis memuru S.T. ve Ö.B.’yi ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.

2,83 Promil alkollü çıktı
Olaydan yaklaşık yarım saat sonra merak edip olay yerine gelen Serdar T., polis ekiplerinin dikkatiyle yakalandı. Serdar T. ekipler tarafından gözaltına alınırken, yapılan kontrollerde Serdar T.’nin 2.83 promil alkollü olduğu ve alkol nedeniyle daha önceden 3 kez ehliyetinin alındığı belirlendi.

İşlemler için karakola götürüldü
Serdar T.’ye ‘alkollü araç kullanmak’ ve ‘ehliyetsiz araç kullanmak’ suçundan toplamda 37 bin 356 TL idari para cezası yazıldı.
Gözaltına alınan Serdar T. işlemler için karakola götürüldü.





