Kayseri’de Kocasinan Belediyesi, milli maç heyecanını dev ekrana taşıyarak vatandaşlara unutamayacakları bir gün yaşattı. A Milli Kadın Voleybol Takımının Dünya Kupası Finali’nin ardından Dünya Kupası Elemeleri de Yakut Mahallesi’ndeki Kadir Has Fuar Parkı’nda (eski fuar alanı) kurulan dev ekrandan izlendi.

Kocasinan Belediyesi’nin organizasyonuyla vatandaşlar, milli takımın mücadelesini tek yürek halinde takip etti ve unutulmaz anlara imza attı. Tezahüratlar eşliğinde millilere destek veren vatandaşlar, milli heyecanı hep birlikte yaşadı.

kayseri dev ekrandan izledi

Çolakbayrakdar heyecana ortak oldu
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da vatandaşlarla birlikte maçı izleyerek milli coşkuya ortak oldu. Başkan Çolakbayrakdar, milli maç heyecanını hemşehrileriyle birlikte yaşamanın mutluluk verici olduğunu belirterek “Hemşehrilerimizin milli takımımızın heyecanını hep birlikte yaşamaları için bu sistemi kurduk. Bizler de bu mutluluğu ve coşkuyu, açık havada, dev ekran karşısında hep beraber paylaştık.'' ifadeleriyle heyecanını dile getirdi.

Çolakbayrakdar ifadelerine ek olarak ''Millilerimiz mağlup olsalar bile bizler için her zaman gurur kaynağıdır. Özellikle voleybol branşında bugüne kadar yapılmayanı yaptılar ve ülkemizin adını tüm dünyaya altın harflerle yazdırdılar. Onlarla gurur duyuyoruz.” diyerek gururunu vurguladı.

kayseri dev ekrandan izledi

Kocasinan’da milli maç heyecanı dev ekranda
Kocasinan’da milli maç heyecanı dev ekranda
İçeriği Görüntüle

Gerçekleşen etkinlik boyunca Kocasinan Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ailelerin ve çocukların yoğun katılım gösterdiği organizasyon, vatandaşlarda milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Vatandaşlar bu organizasyondan çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Kaynak: Kurum Bülteni