Ünlü futbol yorumcusu Levent Ümit Erol, geçtiğimiz günlerde Kayserispor’un ligden düşeceğini düşündüğünü belirten yorumlarda bulunmuştu.

Kayserispor ve Fatih Karagümrüğün ligden düşeceğini düşündüğünü belirten Levent Ümit Erol, Kayserispor taraftarlarının dikkatini çekmişti.

Ünlü yorumcu geçtiğimiz günlerde yeni bir Kayserispor yorumuna imza atarken yeniden tepki çekti.

LÜE TV, canlı yayınında konuşan Levent Ümit Erol, Kayserispor’un ligden kesinlikle düşeceğini belirtti. Erol,“Öyle takımlar var ki neredeyse şimdiden düşmesi banko. Geçen sene bizim Çaykur Rizespor, yatsın kalksın Adana Demirispor ve Hatayspor’a yatsın kalksın dua etsin.

Onlar çok erken havlu atmıştı çünkü. Yılın haberlerinden birini vereyim, Antalyaspor böyle giderse ligden düşer. Herkesin düşer dediği kayyum atanmış Kasımpaşa düşmez. Eyüpspor, bence küme düşecek. Kayserispor bence küme düşecek. Üçüncü küme düşecek takımı herkes Karagümrük bekliyor, Karagümrük kurtarır Antalyaspor düşer, bak görürsünüz” ifadelerini kullandı

Milli Takımın Bulgaristan programı belli oldu
Milli Takımın Bulgaristan programı belli oldu
İçeriği Görüntüle

Bu açıklamaları Kayserispor taraftarları tarafından tepkiyle karşılanırken bir Kayserispor taraftarı, ‘’Kayserispor’a düşecek diyor bizim geçen hafta mağlup ettiğimiz Kasımpaşa’ya düşmez diyor. Bu taraflı bir yorumculuk mu? Kayserispor’a bir garezin mi var LÜE’’ dedi.

Kayserispor ise bu açıklamalara aldırmadan, önündeki maçlarda galibiyet serisi yakalayarak küme düşme hattından çıkmayı hedefliyor.

Teknik direktör Radomir Djalovic yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, taraftarının desteğiyle puan farkını kapatmak istiyor.

Taraftarlar, son haftalarda alınacak galibiyetlerle birlikte takımın yeniden yükselişe geçeceğine inanıyor.

Kayseri camiasında hâkim görüş ise, takımın zorluklara rağmen lige tutunacak kadar güçlü olduğu yönünde.

Sosyal medyada birçok Kayserispor taraftarı, Levent Ümit Erol’un açıklamalarını takımın moralini bozan ve provoke eden bir çıkış olarak nitelendirdi.

Bazı taraftarlar ise geçmişte Erol’un Kayserispor hakkında yaptığı benzer yorumları hatırlatarak, bu açıklamaların bilinçli şekilde yapıldığını savundu.

Kayseri’de spor çevreleri, takımın ekonomik zorluklara rağmen büyük bir mücadele verdiğini, futbolcuların ve teknik ekibin bu eleştirilere sahada cevap vereceğine inanıyor.

Kaynak: Ahmet Ölçer