Süper Lig’de sıkıntılı bölgeden çıkmaya çalışan Kayserispor’da önümüzdeki hafta oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Kayserispor’da sakat futbolcuların çokluğu Teknik Direktör Serrgej Jakirovic’in keyfini kaçırırken futbolcuların birer birer takıma dahil olması yüzleri güldürdü. 

Kayserispor’da geçtiğimiz hafta oynana Gaziantep karşılaşmasında sakatlıkları devam eden Uzodimma, Kolovetsios, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Sazdağı ve Arif Kocaman forma giymemişti. Futbolcular Hatay müsabakası öncesi takımla birlikte çalışmalara başlaması yüzleri güldürdü. 

Alpaslan Baki Ertekin’den Kapalı Kale’ye teşekkür, Nurettin Açıkalın’a tavsiye Alpaslan Baki Ertekin’den Kapalı Kale’ye teşekkür, Nurettin Açıkalın’a tavsiye

3 futbolcudan iyi haber geldi

Gökhan Sazdağı ve Kolovetsios’un takımla birlikte çalışmaları başlaması ve Hatayspor müsabakasında kadroda yer alabilecekleri öğrenildi. Diğer yandan Arif Kocaman’da uzun bir aranın ardından takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi. Kayserispor’da futbolcuların bir bir dönmesi yüzleri güldürüyor. Teknik Direktör Sergej Jakirovic ise Hatayspor maçının en zor iç saha maçlarından bir olacağına dikkat çekerek taraftarların desteği ile 3 puanı almak istediklerini belirtti. Kayserispor’un sahasında oynayacağı Hatayspor karşılaşması 28 Mart Cuma günü 16.00’da başlayacak.
 

Kaynak: VOLKAN TÜRKMENOĞLU