Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bir projeyi daha tamamladıklarını açıkladı.
Kocasinan Belediyesi sosyal ve kültürel projelerine devam ediyor. Tolumun her kesimi için ayrı projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi eğitime de her alanda destek oluyor. Özellikle öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri açısından birçok eğitim projesi gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi projelerine bir yenisini daha ekledi.
Kocasinan’da birçok mahallede öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Başkan Çolakbayrakdar Erkilet mahallesinde de gençleri ve çocukları unutmadı.
Kayseri’yi okuyan araştıran kültürel anlamda kalkınmayı sağlayacak projeler gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi topluma ve ülkeye yararlı okuyan bireyler geliştirmek adına birçok proje gerçekleştiriyor.
Açılışa az kaldı
Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet mahallesinde inşaatı tamamlanan Hacı Mustafa Tarman Kültür Merkezi açılmaya hazırlanıyor.
Kocasinan’a yeni bir soluk kazandıracak proje için Kocasinan Belediyesi birçok yeni fikir geliştirerek öğrencilere her alanda ücretsiz destek sağlayacak kültür merkezi ile çok sayıda öğrenciye yeni ufuklar amaçlamayı hedefliyor.
Kocasinan Belediyesi daha önce ve şuan yaptığı projelerle vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.
Herkese Yeni kültür merkezi sadece gençlere değil, her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde planlandı. Merkezde;
Modern bir kütüphane
Çocuklara özel bir çocuk kütüphanesi
Hayal dünyasını canlandıracak masal odası
Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak konferans salonu
Atölye, söyleşi, seminer ve kültürel buluşmalar için çok amaçlı etkinlik alanları yer alıyor. Bu donanımıyla Hacı Mustafa Tarman Kültür Merkezi, sadece Erkilet’in değil, tüm Kayseri’nin kültür ve eğitim üssü olmaya aday.
Gençler içinden çıkmak istemeyecek
Başkan Çolakbayrakdar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Gençlerin içerisinden çıkmak istemeyecekleri yeni bir mekanı daha şehrimize kazandırıyoruz . Çalışmalar tamamlandı, açılış için günler sayıyoruz’ dedi.
Çolakbayrakdar, ‘Kütüphanesiyle, çocuk kütüphanesiyle, masal odasıyla, konferans salonuyla, birbirinden farklı etkinliklerin yapılabileceği; Erkilet bölgemize ve tüm şehrimize hitap edecek bu mekanın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.