Nevşehir Haber – Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde ailesi ile görüntülü konuşma gerçekleştirdikten sonra kendisinden haber alınamayan Sümeyye Satılmış için arama çalışması başlatılmıştı.

Polis ekipleri tarafından titizlikle sürdürülen arama çalışmaları sonuçsuz kalırken Sümeyye Satılmış’ın son olarak dün 17.00 sıralarında ailesiyle görüntülü konuştuktan sonra Kahveci Dağı ve Kayaşehir civarında kaybolduğu belirlendi.

Sürdürülen çalışmaların ardından polis ekiplerinin Kahveci Dağı civarında genç kızın cansız bedenine ulaştığı belirtildi.

Satılmış’ın yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği öğrenilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından tespit edilecek.

Öte yandan, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. Satılmış’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Nevşehir'de tüp doldurmaya çalışırken evi yaktı!
Nevşehir'de tüp doldurmaya çalışırken evi yaktı!
İçeriği Görüntüle

Dedesinin ifadesi ortaya çıktı

Ayrıca, Nevşehir'de yalnız yaşayan Sümeyye Satılmış'ın dedesinin karakolda verdiği ifade de ortaya çıktı. Dede M.Y. verdiği ifadede, "İkametinde tek başına yaşamaktadır. Anne ve babası Nevşehir merkezde değildir. Torunum dün 10.20'de aradı ve rutin bir şekilde konuştuk. Bana işten geldiğini ve yatacağını söyledi. Sonrasında konuşmayı sonlandırdık. Sümeyye'nin annesi F., beni saat 18.00'da aradı. Sümeyye'den haber alamadığını, evini dağıttığını ve kendisine ulaşamadığını söyledi. Ben de bu nedenle Sümeyye'nin ikametine gittim. İkamete gittiğimde ikamet dağınık durumdaydı. Kızım ile konuyu konuştum ve sonrasında Sümeyye'ye ulaşmaya çalıştım. Fakat ulaşamadım" ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA