MHP’li Baki Ersoy’dan Ulaştırma Bakanlığına teklif: Trafikte neler değişecek? MHP’li Baki Ersoy’dan Ulaştırma Bakanlığına teklif: Trafikte neler değişecek?

Melikgazi ilçesinde Hazreti Şeyh İbrahim Tennurî’nin türbesinin bulunduğu Şeyh Camii’ne dün öğle ezanı okunduğu sırada namaz kılmak için camiye gelen kadın, cemaat tarafından uyarıldı. Kadınlar için bölüm olmadığını söyleyen cemaat, namaz kılmak isteyen kadına 200 metre ilerideki camiyi gösterdi. 

Bu durumu şaşkınlıkla karşılayan kadın, camiden namaz kılmadan ayrılmak zorunda kaldı.  Bunu gören bazı vatandaşlar, “Bütün camilerde kadınlar için bölüm ayrılırken, bu camiye kadınlarımızın girmesi neden engelleniyor, anlamış değiliz. Kadınlar için bölüm yaptırmayan yetkililere, "Kadınlarınızın mescidlere gitmelerine engel olmayınız” hadis-i şerifini hatırlatırız” diye konuştular.