İYİ Partili Kazım Yücel’den sert çıkış: Türk milletine uzanan el, toprağın altına gider!
İYİ Partili Kazım Yücel’den sert çıkış: Türk milletine uzanan el, toprağın altına gider!
İçeriği Görüntüle

Sosyal medya platformu X’te katıldığı sohbet odasında Mehmet Şerif Güran ile tartışan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, kullandığı ifadelerle yeniden gündeme geldi.
Sohbet odasında yeni gerilim

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, sosyal medya platformu X’te katıldığı bir sohbet odasında Mehmet Şerif Güran ile tartıştı. Oruç, Güran’ın kendisine hakaret ettiğini öne sürerek, “Benim sınırım var. Mehmet Şerif Güran’ı yarın ters kelepçe ile aldırtmazsam ben de Saadet değilim” sözleriyle gündeme geldi.

Sert ifadeler kullandı

Oruç’un kullandığı tehditkâr ifadeler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tartışma sırasında Güran hakkında ağır ithamlarda bulunan Oruç’un sözleri, kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Daha önce de gündem olmuştu

Saadet Oruç, geçtiğimiz Mayıs ayında yine X platformunda katıldığı bir sohbet odasında bir kullanıcıya yönelik ağır sözler sarf etmiş ve kamuoyunda tepki çekmişti. O dönemde de sosyal medya kullanıcıları, Oruç’un üslubunu eleştirmişti.

Kaynak: Haber merkezi