AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Salı günleri gerçekleştirdiği sanayi buluşmalarında bu kez Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Farklı sektörden işletmeciler ile bir araya gelen Çopuroğlu, "Üreten, istihdam sağlayan her sanayicimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

AK Partili vekil Şaban Çopuroğlu Kahramanmaraş'a neden gitti? AK Partili vekil Şaban Çopuroğlu Kahramanmaraş'a neden gitti?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Organize Sanayi Bölgesi'nde! İşte Sebebi (2)

Sorunlar ele alındı

Sanayicilerle buluşan ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Milletvekili Çopuroğlu, üretimin devamlılığı ve iş gücüne katkı sunan işletmelerin önemine dikkat çekti. Ziyarete, OSB’de farklı sektörlerde faaliyet gösteren sanayiciler de katıldı. Yapılan değerlendirmelerde; finansa erişim, sektöre yeni katılacak girişimciler için haksız rekabeti engellemeye yönelik ölçütler, iş gücüne erişim ve ihracattaki fiyat rekabetiyle alakalı sorunlara ilişkin başlıklar ele alındı. Ayrıca girdilerdeki farklı KDV oranları ve ihracat süreçlerinde kullanılabilecek yeni iş modelleri üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Organize Sanayi Bölgesi'nde! İşte Sebebi (3)

Yakından takip edilecek

Ziyaretin ardından açıklama yapan Şaban Çopuroğlu; "Her Salı gerçekleştirdiğimiz sanayi buluşmaları çerçevesinde bu hafta da farklı sektörlerden sanayicilerimizi ziyaret ettik. Üreten, istihdam sağlayan her sanayicimizin yanındayız. Sanayimiz güçlendikçe Kayseri’miz de güçleniyor. Görüştüğümüz başlıklarla ilgili süreci yakından takip edeceğiz ve yeniden bir araya geleceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi