Aksaray’da meydana gelen kazada, 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, olay yerinde büyük panik yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza Yeni Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. E.Y. (15) yönetimindeki 68 AFR 607 plakalı motosiklet, seyir halindeyken aniden önüne çıkan C.Ö. (56) idaresindeki 68 HP 513 plakalı otomobille çarpışmamak için manevra yaptı. Ancak genç sürücünün yaptığı ani manevra, park halindeki bir otomobile çarpmasıyla sonuçlandı.
Çarpmanın etkisiyle yere savrulan 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden alınan bilgilere göre sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kazanın ardından otomobil sürücüsü C.Ö. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde motosikletin önüne çıkan otomobilden kaçmak için manevra yaptığı, ardından park halindeki araca hızla çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor.
Polis ekipleri, kazayla ilgili incelemenin sürdüğünü bildirdi.





