İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, 2026 yılı yatırım planlamaları kapsamında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Milletvekilleriyle Ankara’da bir araya geldi.

Zeki Akçeşme yeniden İYİ Parti İncesu İlçe Başkanı seçildi
Zeki Akçeşme yeniden İYİ Parti İncesu İlçe Başkanı seçildi
İçeriği Görüntüle

Başkan ilmek 2026 yatırımları için Ankara'da temaslarda bulundu

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, 2026 yılı yatırım planlamaları doğrultusunda Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan İlmek, ziyaret kapsamında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile bir araya geldi. Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Kayseri Milletvekilleri Dursun Ataş ve Bayar Özsoy ile de görüşmeler yapan İlmek, İncesu’nun yeni dönemdeki projeleri hakkında istişarelerde bulundu.

İlmek, 2025 yılında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirerek, “Yeni yıl öncesinde yatırımlarımızın planlamasını yapmak ve 2026 için önceliklerimizi belirlemek üzere Ankara’da temaslarda bulunduk” dedi.

Incesu Başkan Ilmek Ankara (1)

İncesu belediyesi 2025 yılında önemli projelere imza attı

Başkan İlmek, 2025 yılı içerisinde yapılan yatırımlar hakkında da bilgi verdi. “2025 yılı planlamaları doğrultusunda 7 kilometre sıcak asfalt, 18 kilometre sathi kaplama ve 75 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirdik. Hava şartları el verdiği sürece parke çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

İncesu Belediyesi’nin alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal alan projelerine de önem verdiğini söyleyen İlmek, “Sezon içinde dükkânlarımızı tamamladık. İş merkezimiz, kapalı halı saha ve sosyal tesis inşaatlarımız hızla sürüyor. Geçici köpek toplama noktamızı tamamlamak üzereyiz. Ayrıca marina genişleme ve yürüyüş yolu çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

Incesu Başkan Ilmek Ankara

2026 yılı için İncesu’da yeni projeler yolda


Başkan İlmek, 2026 yılı planlamaları kapsamında ilçeye kazandırılacak yeni yatırımların temelini attıklarını belirtti. “Halkımıza verdiğimiz hizmet sözünü bir bir yerine getiriyoruz. Plansız İncesu olmaz diyerek, 2026 planlamalarımızı oluşturuyoruz. Bu kapsamda hem genel merkezimizde hem de mecliste istişarelerde bulunduk” dedi.

İlmek, 2026 yılı projeleriyle birlikte İncesu’nun daha modern, yaşanabilir ve güçlü bir yapıya kavuşacağını ifade ederek, “Oluşturacağımız planlama doğrultusunda hizmetlerimiz kaldığımız yerden artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sude Naz Gümüş