İstanbul Kağıthane’de Cadılar Bayramı partisinden dönen sosyal medya fenomeni Recep Burhan Ataman (22), trafikte yaşanan tartışmanın ardından silahlı saldırıya uğradı. Ataman, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, 1 Kasım Cumartesi akşamı saat 21.30 civarında Sultan Selim Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Recep Burhan Ataman, kız arkadaşları Beyza Gizem A. (23) ve İrem S. (19) ile Cadılar Bayramı partisine katıldı. Partiden ayrıldıktan sonra araçlarına binen üçlü, evlerine dönerken trafikte başka bir araçtaki kişilerle yol verme nedeniyle tartıştı.

Arkadaş grubunun yolu kesildi
Yaklaşık beş dakika sonra Ataman ve arkadaşları, tartıştıkları kişilerin bulunduğu aracı tekrar yol üzerinde durdurdu. İki taraf arasında çıkan kavga sırasında araçtakilerden Muhammet K. (18), silahını çekerek Ataman’a ateş açtı. Tek kurşunla ağır yaralanan Ataman, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Ağır yaralı fenomen hastaneye kaldırıldı
Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ataman, ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yetkililer, Ataman’ın hayati tehlikesinin sürdüğünü açıkladı.
Polis Olayın Failini Yakaladı
Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri, güvenlik kamerası kayıtlarını ve Ataman’ın kız arkadaşlarının ifadelerini inceleyerek soruşturmayı derinleştirdi. Kız arkadaşları, olaydan önce trafik tartışması yaşandığını ve sonrasında tarafların tekrar karşılaşarak kavgaya tutuştuğunu belirtti.
Polis, olayla bağlantılı olarak Emirhan Y. (18), Ömer Faruk (18) ve Muhammet K.’yı (18) gözaltına aldı. Saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden Muhammet K., kullandığı silahı mezarlığa attığını söyledi. Yapılan yaklaşık iki saatlik aramalara rağmen silah bulunamadı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor, Muhammet K. tutuklanırken diğer şüphelilerin işlemleri sürüyor.





