Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 24. Haftasında Antalyaspor deplasmanında iki puan kaybetti. Bu sonuçla birlikte lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 4’e yükselen Fenerbahçe’de karşılaşmanın ardından takımın performansı ve teknik direktör Domenico Tedesco’nun tercihleri tartışıldı.

Bu tartışmalar arasında Fenerbahçe’de kaptanlık yapmış olan eski futbolcu ve spor yorumcusu Ümit Özat’ın Tedesco hakkındaki iddiaları ses getirdi.

Ümit Özat canlı yayında açıkladı

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Ümit Özat, katıldığı canlı yayında Domenico Tedesco hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu. Özat, İtalyan teknik adamın saha kenarındaki görüntüsüne ve takımın performansına dikkat çekerek şu sözleri dile getirdi:

“Bu adam gitmek istemiyorsa, ben gerçekten hiçbir şey bilmiyorum. Bak ben Tedesco ile ilgili çok net söylüyorum; ‘Gitmek istemiyorsa hiçbir şey bilmiyorum.’ Bu kadar açık.”

Özat, sözlerine Tedesco’nun saha kenarındaki tutumunun ve takımın tepkisiz görüntüsünün ayrılık sinyali olabileceğini iddia ederek devam etti.

Avrupa’dan talipleri var

Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat, Tedesco hakkında yalnızca ayrılık ihtimaliyle sınırlı kalmayan bir değerlendirme daha yaptı. Ümit Özat, İtalyan teknik direktörün Avrupa’dan taliplerinin bulunduğunu öne sürdü ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Kayserispor’un yeni teknik direktörü Erling Moe ilk sınavını verdi: Beklentileri karşıladı mı?
Kayserispor’un yeni teknik direktörü Erling Moe ilk sınavını verdi: Beklentileri karşıladı mı?
İçeriği Görüntüle

“Zaten duyduğuma göre Avrupa’dan onu isteyenler, takip eden kulüpler varmış.”

Bu açıklamalarla birlikte Fenerbahçe’de Domenico Tedesco’nun ayrılığı üzerinden ihtimaller tartışılmaya başladı.

Kaynak: Yeni Şafak