Ünlü gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde pilates antrenörü Pınar Ayaz ile sade bir törenle ikinci kez evlendi. Sessiz sedasız gerçekleşen nikah sonrası Kütahyalı, boğaz manzaralı lüks eviyle de dikkatleri üzerine çekti. Dubleks evde dev bir kütüphane, 5 banyolu yatak odası, 4 çalışma odası, 2 kış bahçesi, çocuk oyun odası ve üstü kapanabilir havuz bulunuyor.
13 yıllık evlilik tek celsede bitti
Rasim Ozan Kütahyalı yalnızca gazetecilik kariyeriyle değil magazin dünyasında yer alan özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 2010 yılında gazeteci Nagehan Alçı ile evlenen ve bu evlilikten ikiz çocukları olan çift, 2023 yılının Ekim ayında yollarını tek celsede ayırmıştı. 13 yıllık evlilik, dostane bir şekilde son bulsa da gündeme gelen iddialar magazin dünyasında ses getirmişti.
Yeni evlilik sade bir nikâhla gerçekleşti
Boşanmanın ardından özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kütahyalı, pilates antrenörü Pınar Ayaz ile ikinci evliliğini de aynı şekilde sade ve sessiz bir törenle gerçekleştirdi. Nikah görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Kütahyalı, “Aile arası bir sade nikâhtı” notunu düştü.
Boğaz manzaralı lüks eviyle göz kamaştırdı
Evliliğinin ardından bu kez de yaşadığı lüks evle gündem olan Rasim Ozan Kütahyalı, boğaz manzaralı dubleks evinin kapılarını açtı. Gösterişli detaylarıyla dikkat çeken ev, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Devasa kütüphane ve müstakil havuz dikkat çekti
Kütahyalı'nın evi, yalnızca manzarasıyla değil, iç donanımıyla da dikkat çekiyor.
Evin öne çıkan özellikleri: 5 banyolu yatak odası, 4 adet çalışma odası, 2 adet kış bahçesi, 1 adet çocuk oyun odası, Üstü kapanabilir müstakil havuz, Geniş ve devasa bir kütüphane, Evin dekorasyonunda kitaplara ayrılan geniş alan oldu.
Kütahyalı sessiz sedasız yaptığı evliliği ve göz alıcı eviyle sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.