Hikmet Çetin kimdir? Dışişleri’nden Meclis Başkanlığı’na uzanan yolculuk
Hikmet Çetin kimdir? Dışişleri’nden Meclis Başkanlığı’na uzanan yolculuk
İçeriği Görüntüle

Hadise’den gözyaşlarıyla açıklama

Sabah saatlerinde “Şafak Operasyonu” kapsamında gözaltına alınan ünlü şarkıcı Hadise, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Aynı günün akşamında Ankara’da sahneye çıkan sanatçı, konser sırasında yaşadıklarını duygusal bir şekilde anlattı.

Hadise, “Sabah 6.30’da kapım çaldı, ‘jandarma geldi’ dediler. Kız kardeşim de bendeydi, ne olduğunu anlamadım. Güvenliği aradım, kapıyı açmak istemedim o saatte. ‘Sizi almaya geldiler’ cümlesi çok korkunçtu. Çok zoruma, ağrıma gitti” ifadelerini kullandı.

Sanatçı, yaşadığı olaydan duyduğu üzüntüyü seyircilerle paylaşarak, “Çok tatlı davrandılar, hiçbir saygısızlık olmadı. Ancak bu şekilde anılmak beni çok üzdü. Ben sigara bile içmiyorum, ama bugün bu durumla anılmak içimi acıttı. Tertemiz olduğumu biliyorum” dedi.

Konserini iptal etmedi

Hadise, yaşadığı olayın ardından konserini iptal etmedi ve Ankara Oran Açık Hava Sahnesi’nde seyircilerle buluştu. “Ben de sizin kadar şaşkınım. Çok şükür her şey geride kaldı” diyerek sahneye çıkan sanatçı, performansı boyunca seyircilerden büyük destek gördü.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü operasyon kapsamında gözaltına alınan 19 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Hadise, konser sonunda “Hayatımda ilk defa sabah korkarak uyandım ama her şeyin üstesinden geleceğim” sözleriyle geceyi noktaladı.

Kaynak: Nergis Deniz