21 yaşındaki Cezayirli sağ kanat oyuncusu Ziri Hammer’in Kayseri Erciyesspor’a transfer olduğu söylentileri Basın Sözcüsü Kaan Savruk tarafından açıklığa kavuşturuldu. Gazetemize verdiği röportajda Hammer’i hala izlediklerini belirten Savruk, “henüz bir imza atılmadı. Zaten öyle bir şey olsa basına duyururuz. Bunu önce bizden duyarsınız. Öyle bir şey olmadı.” dedi.

Çalışmalar iyi gidiyor

Kamp çalışmalarının iyi gittiğine de değinen Kaan Savruk, “çalışmalar çok iyi gidiyor. Oyuncular iyi hazırlanıyor. Hazırlık maçlarında da gayet iyi sonuçlar alıyoruz. İnşallah böyle devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Başkan Ziya Eren kampta

Erciyes FK resmi kadrosunu bildirdi!
Erciyes FK resmi kadrosunu bildirdi!
İçeriği Görüntüle

Basın Sözcüsü Kaan Savruk daha sonra Başkan Ziya Eren’in geçtiğimiz hafta sonunda Avusturya kampını ziyaret ettiğini, çalışmaları yerinde izlediğini vurguladı ve Eren’in hala kampta takımla birlikte olduğunu ekledi.

Sivas ile hazırlık maçı

Savruk son olarak Avusturya kampında Sivasspor ile hazırlık maçı yapacaklarını belirtti. 31 Temmuz için maç aldıklarını o maçta da takımın son değerlendirmelerinin yapılacağını söyledi.