Kayseri Haber/ Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde sebebi bilinmeyen bir tartışma esnasında bacağından bıçaklanan çocuk Sahabiye Mahallesi üzerinde bir binaya sığındı. Polis ekipleri olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı.

17 Yaşındaki Çocuk Bıçakla Yaralandı

Edinilen bilgiye göre, olay Kayserinin Kocasinan ilçesine bağlı Gevhernesibe Mahallesi Çimen Sokak’ta meydana geldi. A.B. (17) ile kimliği belirlenemeyen bir şahıs arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen şahıs, A.B. bacağından bıçakla yaraladı.

Kayseribıçaklıkavga

Şüpheli Olay Yerinden Kaçtı

Bıçaklanan A.B. olay yerinden kaçarak, Sahabiye Mahallesi Konak Sokak üzerinde bulunan bir binaya sığınarak, yardım istedi. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak olayı bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalenin ardından A.B.’yi ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.

Kayseri Fevzi Çakmak’ta binadan düşen 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Kayseri Fevzi Çakmak’ta binadan düşen 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için detaylı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA