Kayseri Haber - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 22. Cadde üzerinde meydana gelen silahlı kavgada kan aktı. Hayvan ticareti nedeniyle süregelen husumet, dava konusu olmuştu. tarafların bir araya gelmesiyle çatışmaya dönüştü. Olayda MHP önceki dönem Hacılar İlçe Başkan Yardımcısı hayatını kaybederken, oğlu Mehmet ve ve yeğeni Volkan Tatlı ağır yaralandı.
Husumet Davaya Dönüşmüştü
Edinilen bilgilere göre, MHP Hacılar önceki dönem İlçe Başkan Yardımcısı olan iş insanı Ethem Tatlı'nın Avukat olan oğlu Alperen Tatlı , daha önce yine silahlı bir olaydan kaynaklı Seyfi Yılmaz'ın husumetlilerinin avukatlığını üstlenmiş. Bu duruma sinirlenen Seyfi Yılmaz ve Babası Mustafa Yılmaz, Avukat Alperen Tatlı , babası Ethem Tatlı ve yeğeni Volkan tatlıyla buluşarak hasımlarının avukatlığını bırakmalarını istemiş. Alperen Tatlı kabul etmeyeceğini bırakmayacağını söyleyince aralarında tartışma çıkmış.
Görüşme Kanlı Bitti
Taraflar, konuyu görüşmek üzere OSB 22. Cadde üzerinde bir araya geldi. Ancak görüşme sırasında tartışma büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Seyfi Yılmaz isimli şahıs, yanındaki silahı ateşleyerek Ethem Tatlı, oğlu Mehmet Tatlı ve yeğeni Volkan Tatlı'yı vurdu.
Ethem Tatlı, kurşunların hedefi olarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Oğlu Mehmet Tatlı ve kuzeni Volkan tatlı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Fail Yakalandı, Soruşturma Sürüyor
Olayın ardından saldırgan A.S., babasıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin hızlı takibi sonucu şüpheli A.S. yakalanarak gözaltına alındı. Kaçan babanın yakalanması için emniyet güçlerinin başlattığı geniş çaplı operasyon devam ediyor.



