Kayseri’nin Talas ilçesinde hizmet veren Talas Belediyesi’ne ait kafeterya, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Çay 2 TL, tost 60 TL, su 5 TL… Vatandaşlar ve öğrenciler bu mekânda hem dinleniyor hem de uygun fiyatlı lezzetlerin tadını çıkarıyor.
Uygun fiyatlı sosyal mekân
Kayseri’nin en gözde ilçelerinden biri olan Talas, sadece tarihi ve doğal güzellikleriyle değil, öğrenci dostu yapısıyla da ön plana çıkıyor. İlçede bulunan Talas Belediyesi Kafeteryası, 7’den 70’e herkese hitap eden uygun fiyatlı menüsüyle vatandaşların uğrak noktası haline geldi.
Talas Belediyesi tarafından işletilen bu sosyal tesis, hem üniversite öğrencilerinin bütçesine dost hem de ailelerin keyifli vakit geçirebildiği bir ortam sunuyor. Özellikle akşam saatlerinde dolup taşan kafeteryada çay sohbetleri, dost buluşmaları ve sakin vakit geçirmek isteyenler için ideal bir atmosfer bulunuyor.

Fiyatlar cep dostu
Kafeteryanın menüsünde yer alan ürünlerin fiyatları görenleri şaşırtıyor.
İşte öne çıkan fiyatlar:
Hamur İşleri
- Poğaça: 17,50 TL
- Simit: 17,50 TL
Sıcak İçecekler
- Çay: 2,00 TL
- Türk Kahvesi: 25,00 TL
- 3’ü 1 Arada / 2’si 1 Arada: 20,00 TL
- Bitki Çayları (Kuşburnu, Nane Limon, Karadut, Kivi, Portakal, Şeftali): 3,00 TL
Soğuk İçecekler
- Küçük Su : 5,00 TL
- Sade Soda: 10,00 TL
- Limonlu Soda: 15,00 TL
- Gazoz: 20,00 TL
(Vişne, Şeftali, Karışık, Portakal, Cola): 35,00 TL
Tost Çeşitleri
- Kaşarlı Tost + Çay: 60,00 TL
- Karışık Tost + Çay: 80,00 TL
Dondurma ve Tatlı Atıştırmalıklar
- 20 – 65 TL arası

Öğrencilerin buluşma noktası
Talas ilçesi, Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi gibi büyük eğitim kurumlarına ev sahipliği yapıyor. Binlerce öğrencinin yaşadığı bölgede, uygun fiyatlı sosyal alanlara duyulan ihtiyaç da her geçen gün artıyor.
Talas Belediyesi’nin bu kafeteryası, öğrencilerin bütçesini zorlamadan kaliteli zaman geçirmesine olanak tanıyor. Sadece gençler değil, emekliler, aileler ve çocuklar da burayı tercih ediyor.





