Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Beydeğirmeni Mahallesi’nde yasa dışı kenevir ekimi yapan iki kişi yakalandı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, saksılara ve toprağa ekilmiş kenevir bitkileri ele geçirildi. Olayla ilgili H.U. ve İ.K. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Yol ortasında şüpheli ölüm: Otomobilde ceset bulundu
Yol ortasında şüpheli ölüm: Otomobilde ceset bulundu
İçeriği Görüntüle

Çok güzel islah oldum

Kayseri Adliyesi’nde görülen davada sanıklar, “Esrar elde etmek için kenevir ekme suçu”ndan yargılandı. Duruşmada söz alan sanıklardan H.U., “Hayata atılacağım, böyle bir suç işlediğim için pişmanım” derken, İ.K. ise “Çok güzel şekilde ıslah oldum. Çocuklarım için beraatimi istiyorum” ifadelerini kullandı.

3 yıl ay hapis ve 50 bin TL adli para cezası aldılar


Mahkeme heyeti, her iki sanığa da 3 yıl 9 ay hapis ve 50 bin TL adli para cezası verilmesine hükmetti. Ancak, sanıkların tutuklu kaldıkları süre göz önünde bulundurularak tahliyelerine karar verildi.

Kaynak: Haber Merkezi