Kayseri Haber - Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında kendini polis olarak tanıtan dolandırıcı deşifre edilirken, 19 yaşındaki olduğu tespit edilen şüpheli B.Ç. için yakalama çalışmaları başlatıldı.

Kayseri’de FETÖ yalanıyla dolandırıcılık: 450 Bin TL kredi çekmek üzereyken son anda kurtarıldı
Kayseri’de FETÖ yalanıyla dolandırıcılık: 450 Bin TL kredi çekmek üzereyken son anda kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

kayseride dolandırıcılık sahte polis

Vatandaş Korku ve Panikle Bankaya Yönlendirildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğince bir vatandaşın, kendilerini polis olarak tanıtan şüpheli şahıslarca aranması ve vatandaşların kimlik bilgilerinin terör örgütlerince ele geçirildiğini, adına telefon hatları, banka hesapları ve pasaportlar çıkarıldığını söyleyerek korku ve panik hali ile para göndermek üzere bankaya yönlendirilmesi olayı ile ilgili olarak çalışmalar yapıldı.

Yakalama Çalışmaları Başladı

Bahse konu “Dolandırıcılık” olayını gerçekleştiren B.Ç.(19) isimli şüpheli şahıs tespit edildi, vatandaşa gerekli bilgilendirmeler yapılarak il dışında bulunduğu tespit edilen şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Kaynak: Kurum Bülteni