Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 3 Ağustos Pazar günü saat 21.00 itibarıyla Şehit Komandolar Caddesi’nin bir bölümünü altyapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatacak.
Taşıt trafiğine kapatılacak
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek amacıyla altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Şehit Komandolar Caddesi’nde gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları nedeniyle önemli bir trafik düzenlemesi yapılacağı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 3 Ağustos 2025 Pazar günü saat 21.00’den itibaren, Şehit Komandolar Caddesi’nin, İncili Sokak’tan sonraki şehir merkezi yönündeki bölümü taşıt trafiğine kapatılacak. Bu güzergâhta çalışmalar tamamlanana kadar trafik akışı İncili Sokak üzerinden Atatürk Bulvarı’na yönlendirilecek.
Daha güvenli ve konforlu hale gelecek
Yetkililer, sürücülere trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları ve bölgede dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik akışı, altyapı ve asfalt yenileme çalışmaları bitene kadar alternatif güzergâhlardan sağlanacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu geçici süreçte gösterdiği anlayış için teşekkür ederken, çalışmaların tamamlanmasının ardından Şehit Komandolar Caddesi’nin daha güvenli ve konforlu bir hale geleceğini bildirdi.