Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Galatasaray’ı 1-0 yenerek büyük bir sürprize imza atan Kocaelispor’da galibiyetin kahramanlarından Serdar Dursun, maçın ardından yaptığı açıklamada takımın yükselen performansına dikkat çekti.

Serdar Dursun, “Son haftalarda üstüne koyarak performansımız artıyor. Lige iyi başlamamıştık ama son 4 maçtır Türkiye’ye çok iyi bir Kocaelispor izletiyoruz. Bugün de zor bir maçtı. Galatasaray buraya kazanmak için geldi ama onlar için kolay olmayacağını söylemiştim. Kocaelispor ve taraftarı karşısında oynamak kolay değil. İlk yarı pozitif bir futbol oynadık ve öne geçtik. İkinci yarıda ise Galatasaray bizi defansa itti ama iyi savunma yaptık. 1-0’ın avantajıyla kazandık, çok mutluyuz. İnşallah böyle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kocaelispor Açıklamalar (2)

Yine son dakikalarda yıkıldık! Erciyes 38 FK 1-1 Kırşehir FK
Yine son dakikalarda yıkıldık! Erciyes 38 FK 1-1 Kırşehir FK
İçeriği Görüntüle

Tayfur Bingöl: “Ajax’ın yapamadığını biz yaptık”
Maçta gösterdiği etkili performansla öne çıkan Tayfur Bingöl ise galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, tarihi bir güne tanıklık ettiklerini vurguladı.

Bingöl, “Ajax’ın başaramadığını bugün başardık. Tarihi bir gündü bizim için. Herkese çok teşekkür ederim. Çok mutluyuz, milli takım arasında keyfini çıkaracağız. Bizim için güzel bir gündü, saha içinde arkadaşlarımızla çok iyi bir performans sergiledik. Gol krallığında da Osimhen ile yarışıyorum. Umarım sezon sonunda Osimhen’i geçebilirim.” dedi.

Kaynak: İHA