Melikgazi Belediyesi, Demokrasi ve Osmanlı Mahallelerine her yaştan vatandaşa hitap edecek iki yeni sosyal tesis kazandıracak.

Melikgazi Sosyal Tesis Projesi başlatıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçede vatandaşların sosyal yaşamını güçlendirmek amacıyla iki farklı bölgede yeni yatırımlar yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda Demokrasi Mahallesi ve Osmanlı Mahallesi için sosyal tesis çalışmaları başlatıldı. Belediye, projelerin her iki mahallede de sosyal yaşamı canlandıracağına dikkat çekti.

Başkan Palancıoğlu, ilçede hayata geçirilen vizyon projelerle hem sosyal hem kültürel hem de ekonomik anlamda önemli katkılar sağladıklarını ifade etti. Melikgazi Belediyesi’nin eğitimden sosyal faaliyetlere, kültür hizmetlerinden yeşil alan çalışmalarına kadar birçok alanda yatırımlarına devam ettiği belirtildi.

Melikgazi’de Demokrasi Ve Osmanlı Mahalleleri (3)

Melikgazi Sosyal Tesisleri her yaş grubuna hizmet edecek

Mustafa Palancıoğlu, yapılacak tesislerin her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde planlandığını söyledi. Yeni sosyal tesislerin, mahalle sakinlerinin kaliteli zaman geçirmesi için modern bir yaşam alanı sunacağını belirtti. Her iki tesiste de vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebilecekleri bölümler bulunacak.

Belediye tarafından yürütülen çalışmaların, ilçede sosyal yaşamı güçlendirmek amacıyla planlandığı aktarıldı. Eğitim, kültür ve sosyal hizmetler alanlarında Melikgazi Belediyesi’nin yatırımlarının devam ettiği vurgulandı.

Melikgazi’de Demokrasi Ve Osmanlı Mahalleleri

Osmanlı Mahallesi sosyal tesisi detayları

Osmanlı Mahallesi için yapılacak sosyal tesis, Battalgazi Bulvarı üzerinde bulunan park alanı içerisine inşa edilecek. Tesis içerisinde vatandaşların gün içinde dinlenebileceği dinlenme alanları, çocukların ve ailelerin vakit geçirebileceği kafeterya ve sosyal bölümler yer alacak. Tesisin, kadınlar, gençler ve yaşlılar başta olmak üzere tüm mahalle nüfusuna hizmet edeceği ifade edildi.

Melikgazi’de Demokrasi Ve Osmanlı Mahalleleri (1)

Sanal kumar bağımlılığı tüm bağımlılıkları solladı: Gençler büyük tehlikede!
Sanal kumar bağımlılığı tüm bağımlılıkları solladı: Gençler büyük tehlikede!
İçeriği Görüntüle

Demokrasi Mahallesi sosyal tesis çalışması

Osmanlı Mahallesi’ne benzer şekilde Demokrasi Mahallesi için de butik bir sosyal tesis yapılacağı duyuruldu. Bu tesis de her yaş grubuna hitap edecek şekilde tasarlanacak. Vatandaşların bir araya gelip sosyalleşebileceği, etkinlik yapabileceği ve vakit geçirebileceği alanların tesis kapsamında yer alacağı açıklandı.

Başkan Palancıoğlu, yapılacak her iki tesisin de mahallelerin buluşma noktası hâline geleceğini vurgulayarak, “Şimdiden Melikgazi’mize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Kaynak: Kurum Bülteni