Niğde Haber / Niğde’de iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kale Mahallesi’nde meydana gelen olayda, taraflardan birinin tüfekle ateş açması sonucu iki kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, yaşanan kavgada R.A. (27) ve C.Ö. (24) vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan R.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.




