Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya fenomeni Rabia Karaca’nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Karaca’nın ifadesinde, özel jet seyahatlerinden uyuşturucu iddialarına, cinsel içerikli görüntülerden milyonluk para trafiğine kadar birçok çarpıcı detay yer aldı.

Adını televizyon ekranlarında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur ile duyuran Rabia Karaca, soruşturma dosyasına giren fotoğraf ve videolarla ilgili savcılığa kapsamlı açıklamalarda bulundu.

Özel Jet Görüntülerinde Kimler Var, Neler Yaşandı?
Soruşturma kapsamında Karaca’ya, özel jet içinde çekilmiş fotoğraf ve videolar soruldu. Telefonunda, tutuklu Fatih Keleş ve firari Murat Gülibrahimoğlu’nun da yer aldığı görüntülerin bulunduğu belirtildi.

Rabia Karaca, Murat Gülibrahimoğlu ile ilişkisine dair şu ifadeleri kullandı:
“Murat Gülibrahimoğlu ile ilişkimde ne yazık ki uyuşturucu bataklığından kurtulamadım. Göstermiş olduğunuz fotoğrafta onun özel uçağında seyahat ediyordum"

rabia karaca

Savcılık ifadesinde ilişki sürecine de değinen Karaca, Murat Gülibrahimoğlu ile birlikteliğinin 2022–2023 yılları arasında sürdüğünü belirtti. Karaca, bu ilişkiye dair telefonunda çok sayıda video, fotoğraf ve yazışma bulunduğunu da beyan etti.

'Utanarak Anlatacağım Bir Olay'
Karaca’nın ifadesinde en dikkat çeken bölümlerden biri, özel jet içinde tanık olduğunu söylediği ve “utanarak” anlattığı olay oldu.
“10 numaralı fotoğraf, Ekrem İmamoğlu'nun özel jetinin kanat fotoğrafıdır. Bu özel jetinde utanarak bir olaydan bahsedeceğim. Murat Gülibrahimoğlu, arkadaşlarımdan M.E. ile farklı bir cinsel ilişki yaşayıp şahit olduğum bir andı"

Rabia Karaca

“Cinsel Amaçlı Kullanılan Oda” İddiası
Rabia Karaca, savcılığa verdiği ifadede özel jetin iç düzenine ilişkin de çarpıcı iddialarda bulundu:
“5 numaralı fotoğraf, Ekrem İmamoğlu'nun özel uçağı olup, bizlerin de sıklıkla yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde kullandığı arka odada cinsel amaçlı kullanılan odanın bulunduğu uçaktır"

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan yeniden hastaneye kaldırıldı!
Ünlü oyuncu Ufuk Özkan yeniden hastaneye kaldırıldı!
İçeriği Görüntüle

Aynı jetle ilgili konuşmaların sık sık maddi kazançlara ve döküm sahasına kaydığını da ileri sürdü.

“Günde 50 Milyon TL Kazanıyorlar” İddiası

Karaca, uçak içindeki sohbetlerde Cebeci Maden Dökümü üzerinden büyük miktarlarda para kazanıldığının konuşulduğunu iddia etti:
“Uçakta sıklıkla Cebeci Maden Dökümü ile ilgili konuşmalar geçerdi. Buradan günlük milyon TL rakamlar kazanıldığı konuşuluyordu. Ne yazık ki Murat Gülibrahimoğlu bu paraları İBB'nin döküm sahasından kazanıp Fatih Keleş ile beraber harcıyorlardı"

'Beni Zenginlikleriyle Kandırıp Kullandılar'
Karaca, kendisini bu çevreye sürükleyen kişilerle ilgili sert ifadeler kullandı:
“Beni zenginlikleriyle kandırıp kullandılar. Fotoğrafta sağ tarafta saati gözüken kişi Fatih Keleş'tir.”

'Bana Hizmetçi Rolü Vererek Kahve ve Meyve Servisi Yaptırdı'
Fatih Keleş ile ilgili iddialar da savcılık ifadesinde geniş yer buldu:
“Fatih Keleş, 2022 Ramazan ayında beni annemin evinden zorla çıkararak, Beykoz Kavacık'taki Günyüzü Konaklarına götürdü. Bana hizmetçi rolü vererek kahve ve meyve servisi yaptırdı"

Telefonundan Çıkan Görüntüler Soruşturma Dosyasına Eklendi
Karaca, telefonunda yer alan görüntülerle ilgili de şu ifadeleri kullandı:
“Gösterdiğiniz telefonumda çıkan dansöz oynatılan uyuşturucu kullanılan ev benim meyve servisi ettiğim o evdir"

İfadesinin sonunda yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu belirten Rabia Karaca, şikâyetçi olduğunu açıkça dile getirdi:
“Keşke bu anlara tanıklık etmeseydim. Benim, vücudumu kullanarak bu iğrenç yaşantıya sürükleyen kişilerden toplum olarak şikayetçiyim"

Kaynak: Haber merkezi