Kayseri Spor Haber / Trendyol Süper Lig’in 13. Haftasında oynanan Kayserispor Gaziantep FK maçının öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Radomir Djalovic yayıncı kuruluşa röportaj verdi.
Uzun süre Kayserispor’da kalmak istiyor
Gaziantep FK maçı öncesi yayıncı kuruluş beIN sports’a röportaj veren Radomir Djalovic, Türkçe öğrenmek istediğini ve 2 3 hafta sonra Türkçe konuşacağının sözünü verdi.
BeIN Sports muhabirinin ‘’Hoca geldiğinde ben İngilizce karşıladım ama bana Türkçe selam verdi. Kendisi bana 2-3 haftaya ihtiyacım var Türkçe röportaj için. Buradan da sözünü almış olalım.” İfadelerini kullanmasının ardından Radomir Djalovic ise şu ifadeleri kullandı
“2-3 hafta sonra Türkçe konuşacağız. Ben Türkçe biliyorum ama az. Yavaş yavaş yükselteceğim.”
Radomir Djalovic’in Kayserispor’a ve Türkiye’ye duyduğu bu aidiyet taraftarlarca takdir edilirken bu görüntülerdeki sempatik tavırlar da büyük beğeni kazandı.
Birçok sarı kırmızılı taraftar da Radomir Djalovic’in Türkçe öğrenme isteğinin burada uzun yıllar kalmak istemediği şeklinde yorumlandı.
Kayseri’ye yabancı değil
Kayserispor’un Karadağlı teknik direktörü Radomir Djalovic’in Türkiye’ye olan sevgisi yeniden gündeme geldi. Türkçe öğrenmek isteyen teknik adamın daha önce de Kayseri’de bulunmuş olması buraya yabancılık çekmeden Kayseri halkından biri olma isteğini gözler önüne serdi.
Bu sezon yolu ikinci kez Kayseri’ye düşen Radomir Djalovic daha önce de Erciyesspor’da forma giymişti.
Markus Gisdol ile sezona umduğu gibi giremeyen Kayserispor’a çare olarak getirilen Karadağlı teknik adam oynattığı oyun ve sahip olduğu mentaliteyle takdir kazandı.
Hedef yeni galibiyet
Radomir Djalovic yönetimindeki Kayserispor'da yeni hedef Çaykur Rizespor karşısında çıkılacak olan 1000. maçta galibiyet almak.





