Adana Haber - Adana’nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Haydaroğlu Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda henüz kimliği ve plakası öğrenilemeyen otomobil, evinden sokağa çıkan 2 yaşındaki çocuğa çarptı.
Küçük çocuk ağır yaralandı
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çocuğa olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonrasında minik çocuğu ambulans ile hastaneye kaldırdı.
Evinden sokağa çıkan 2 yaşındaki çocuğa çarparak ağır yaralanmasına sebep olan sürücü ise kısa süre içerisinde polis ekiplerince gözaltına alındı.
Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun tedavisine devam edildiği öğrenilirken durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.





