Sivas’ın Suşehri ilçesi Gemibenli Geçidi'nde meydana gelen kazada, tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı. İlk belirlemelerde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtilen kazada, kahreden detay minibüs kaldırılınca ortaya çıktı.

Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı: 3 ölü 18 yaralı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı: 3 ölü 18 yaralı
İçeriği Görüntüle

Tarım Işçileri Minibüs (2)

Kaza bugün saat 04.55 sıralarında, Sivas’ın Suşehri ilçesi Geminbeli Geçidi Şarköy mevkiinde meydana geldi. Şanlıurfa’dan Ordu iline seyir halinde olan ve içinde fındık işçileri bulunan 21 AU 412 plakalı minibüs, sürücüsü Abdurrahim Yeşil’in direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan yuvarlandı. Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri yönlendirildi. İlk belirlemelere göre 3 işçi öldü, 4’ü ağır 18 işçi yaralandı.

Tarım Işçileri Minibüs (1)

Kahreden detay ortaya çıktı

Kazada parçalanan minibüs kaldırıldığında 12 yaşında ki İbrahim Erol’un da cesedine ulaşıldı. Yaralılar hava ambulansı ve kara ambulansı ile Sivas’ta ki hastanelere sevk edildi. Kazada ölen: Abdullah Yılmaz, Zeliha Yılmaz, Hatice Yılmaz ve İbrahim Erol’un cenazelerinin defin için Şanlıurfa’ya gönderileceği belirtildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA