Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bünyan teşkilatı tarafından “Hayırlı Günler Komşum” programı çerçevesinde Köprübaşı Mahallesi’nde buluşma düzenlendi.
Vatandaşların önerileri dinlendi
Programa Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, MHP İlçe Başkanı Mustafa Göktaş, MHP İl Başkan Yardımcısı Hakan Tunç, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım sağladı.
Gerçekleşen ziyaret boyunca mahalle sakinleriyle birebir temas kuran heyet, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek mahalle sorunlarına dair istişarelerde bulundu.

“Birlik, kardeşlik ve huzur içinde güçlü Bünyan”
Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, program kapsamında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda yürütülen “Hayırlı Günler Komşum” projesinin öneminden bahsetti.
Terörsüz Türkiye hedefi üzerine değerlendirme yapıldı
“‘Derdin Derdimiz, Sohbet’ temalı programlar kapsamında; MHP İlçe Başkanımız Mustafa Göktaş, MHP İl Başkan Yardımcımız Hakan Tunç, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle sakinlerimizle Köprübaşı Mahallemizde bir araya geldik’’ ifadeleriyle sohbet amacına vurgu yaptı.
‘’Vatandaşlarımızla samimi bir atmosferde sohbet ederek taleplerini dinledik. Ayrıca ‘Terörsüz Türkiye’ hedefi üzerine değerlendirmelerde bulunduk ve dayanışmanın önemini vurguladık’’ ifadelerini dile getirdi.

Birlik ve beraberlikle çalışmalara devam edeceğiz
Açıklamasında ‘’Her mahallemizde olduğu gibi Köprübaşı Mahallemizde de birlik, kardeşlik ve huzur içinde güçlü bir Bünyan için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer veren Metin, Türkiye’nin geleceği için omuz omuza, gönül gönüle hizmet etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.




