Kayseri haber / Kayseri’de CHP’li Avukat Niyazi Ünalmış, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Ünalmış, Elitaş’ı “Kayseri tarihine kara leke” sözleriyle eleştirdi.

CHP’li Ünalmış’tan Sosyal Medyada Sert Açıklama

Kayseri’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Avukat Niyazi Ünalmış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında kullandığı ifadelere sert sözlerle yanıt verdi.

Chp’li Ünalmış, Elitaş’a Yüklendi Kayseri Tarihine Kara Leke (3)

“Şaka Gibi Adam” Sözüne Tepki

Ünalmış, Elitaş’ın Kayseri’de katıldığı bir programda CHP Genel Başkanı Özgür Özel için kullandığı “şaka gibi adam” ifadesine tepki göstererek, bu sözlerin siyasi nezaketten uzak olduğunu ifade etti. Ünalmış, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olduğunu hatırlatarak, Özgür Özel’in de 2024 yılından itibaren Türkiye’nin birinci partisi konumundaki CHP’nin genel başkanı olduğunu vurguladı.

Chp’li Ünalmış, Elitaş’a Yüklendi Kayseri Tarihine Kara Leke (1)

CHP’li Aşkın Genç’ten enflasyon tepkisi! Alım gücü eriyor
CHP’li Aşkın Genç’ten enflasyon tepkisi! Alım gücü eriyor
İçeriği Görüntüle

“Kayseri Tarihine Kara Leke” Eleştirisi

Paylaşımında oldukça sert ifadelere yer veren Ünalmış, Mustafa Elitaş’ı “Kayseri tarihine kara leke olarak geçecek bulvar adamı” sözleriyle eleştirdi. Ünalmış, Elitaş’ın adını Kocasinan Bulvarı’na yazdırmaya çalıştığını, geçmiş dönem AK Partililerle “bulvar kilometresi” üzerinden güç yarışı içine girdiğini öne sürdü.

“Kayseri’ye Hizmeti Olmayan Bulvar Adamı” İfadesi

CHP’li Ünalmış açıklamasında, Elitaş’ın Kayseri’ye somut bir hizmetinin bulunmadığını savunarak, “Kayseri’ye emeği olmayan bir bulvar adamı” ifadelerini kullandı. Ünalmış, kendisini Mimar Sinan’ın yerine koyacak kadar ileri giden bir anlayışla hareket edildiğini belirterek eleştirilerini sürdürdü.

Chp’li Ünalmış, Elitaş’a Yüklendi Kayseri Tarihine Kara Leke (2)

Siyasi Tartışma Kayseri Gündeminde

Sosyal medya üzerinden yapılan bu açıklama, Kayseri siyasetinde yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken, tarafların önümüzdeki günlerde konuya ilişkin yeni açıklamalar yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

CHP’li Av. Niyazi Ünalmış yaptığı sosyal medya paylaşımı ile AKP Grup başkan vekili Mustafa Elitaş’ın CHP Genel başkanı Özgür Özel hakkında söylemlerine yanıt verdi.

Yapılan paylaşımda, “AKP Grup başkan vekili Mustafa Elitaş: sen kayseri tarihine kara leke olarak geçecek bulvar adamsın!

AKP Grup Başkanvekili Mustafa ELİTAŞ; Kayseri’de katıldığı bir programda Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e “şaka gibi adam” demiş.

Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL, bu ülkenin kurucusu, 2024 yılından itibaren de Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı adam gibi adamdır.

Chp’li Ünalmış, Elitaş’a Yüklendi Kayseri Tarihine Kara Leke (1)-1

Sahi sen nasıl adamsın Sayın Elitaş?

Adını Kocasinan Bulvarı’na yazdırmaya çalışan, önceki dönem AKP’lilerle bulvar kilometresine dayalı güç yarışına giren, Kayseri tarihine kara bir leke olarak geçen, kendisini Mimar Sinan’ın yerine koyma cüretinde bulunan “Bulvar Adam”sın.

Hem de Kayseri’ye herhangi bir hizmeti olmayan, emeği olmayan Bulvar Adamsın!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Döndü Nur Demir