25 Ağustos 2013 Pazar günü Kocasinan ilçesi Galericiler Sitesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre N.B., arkadaşı E.A.'ya elektronik copla şaka yaptı. Şaka kavgaya dönüşünce, E.A. ağabeyi Özcan A.'yı, N.B. de kardeşleri M.A.B. (19) Mehmet Mustafa B.'yi (23) Galericiler Sitesi’ndeki komşu dükkanlara çağırdı. Gelen Özcan A., iddiaya göre çekiçle N.B. ile M.A.B.'nin kafasına vurdu. Kardeşlerinin yaralandığını gören Rahmi B. de yanında getirdiği bıçakla E.A. ve Özcan A'yı bıçaklayıp kaçtı. Özcan A. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, E.A. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, N.B. ile M.A.B. ise özel bir hastaneye gönderildi. Özcan A. hastanede yaşamını yitirirken, tedavileri tamamlanan N.B. ve M.A.B. gözaltına alındı. Kavgaya karıştığı öne sürülen Mehmet Mustafa B ile bıçağı kullandığı öne sürülen ağabeyi Rahmi B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen davada tutuklu yargılanan sanıklar 33 yaşındaki Rahmi B. ve 24 yaşındaki Mehmet Mustafa B. ile avukatları hazır bulundu.
Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucunda ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklu sanıklar Rahmi B. ve kardeşi Mehmet Mustafa B.’ye 13’er yıl hapis cezası verdi.




