Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de 8’inci haftanın açılış mücadelesinde karşı karşıya geldiği Kayserispor’u sahasında 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Fatih Tekke, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

‘’Genç bir takımız’’
Genç yıldızların performansından memnun olduğunu belirten Fatih Tekke "Parantez açılacak çok oyuncu var.

Oulai genç ve 2006'lı. Henüz 2. maçı, başarılı bir oyun oynadı. Hem de çok alışık olmadığı bir yerde oynadı. Aldığımızda eleştirildik ama şimdi taraftarı heyecalandıran bir isim oldu. Bence Bouchouari daha da heyecanlandıracak.

Kenan Yıldız’a idolü Del Piero'dan övgü: “Tavsiyeye ihtiyacı yok”
Kenan Yıldız’a idolü Del Piero'dan övgü: “Tavsiyeye ihtiyacı yok”
İçeriği Görüntüle

Eksikler var, yaş ortalamamız düşük. Skor iyi ama 1-0, 2-0 sonrası geniş alanlar oldu. Bu skor bizi yanıltmasın." dedi.

’Boş tribünler önünde oynuyoruz’’

Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke, "Alabileceğimiz en makul oyuncuları aldık. Her istediğimizi alamadık. Bu tribünlerin tam dolu olduğunu, bir tek U19 maçında gördüm. Kızıyor olabilirler fakat genç bir takımımız var. Bir şeyler yapmak istiyorlar. Yarışmak da istiyorlar.

Trabzon insanının görmek istediğimiz yanı, destek. Bunu görmek istiyorum. Ambiyans bizim için çok çok önemli. Kazandıkça be iyi oynadıkça, onları da tribüne çekmek bizim görevimiz." İfadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi