Sesi Görenler 1. Ligi’nde sezonun son haftasında şampiyonluk heyecanı Kayseri’de yaşandı. Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü, Argıncık Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek sezonu şampiyonlukla noktaladı.
Kayseri temsilcisi, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada Emre Aslan’ın attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte ligde çıktığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namağlup bir performans sergileyen Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü, Sesi Görenler 1. Ligi’nin zirvesine adını yazdırdı.
Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Kayseri ekibi, düzenlenen törende kupasını teslim aldı. Oyuncular, teknik ekip ve taraftarlar sahada şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşadı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla takımı kutladı. Başkan Büyükkılıç, paylaşımında, “Sesi Görenler 1. Ligi'nde iki hafta önce şampiyonluğunu garantileyen Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübümüz, en yakın rakibi Çankaya Görme Engelliler Futbol Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek ligi galibiyetle noktaladı. Şampiyonlarımızı yürekten tebrik ediyor, şehrimize kazandırdıkları kupa için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Elde ettiği bu başarıyla büyük bir gurur yaşayan Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü, sezonu namağlup tamamlayarak hem taraftarlarını hem de şehri sevince boğdu. Takım, sergilediği istikrarlı performansla Sesi Görenler 1. Ligi’nin en güçlü ekibi olduğunu bir kez daha kanıtladı.