Voleybol 2. Lig Erkekler 4. Grup’ta normal sezonun sona ermesine 1 hafta kalmışken 13. Hafta karşılaşmasında evinde Seyhan Belediye’yi konuk eden Melikgazi Belediye karşılaşmadan galip ayrıldı.
Ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Kayseri temsilcisi Atatürk Spor Salonunda oynanan 13. Hafta karşılaşmasında Seyhan Belediyeyi 3-0 mağlup etti.
Yoğun heyecana sahne olan karşılaşmada setleri 25-18, 25-11 ve 25-16 ile kazanarak play off’a katılmayı garantileyen Melikgazi Belediye bu sonuçla beraber 12’de 12 yapmış oldu.
Melikgazi Belediye, normal sezonun son hafta karşılaşmasında Kilis Gençlik’e konuk olacak. Karşılaşma 18 Ocak Pazar günü oynanacak.
Kayseri temsilcisi bu maçı da kazanarak rakiplerine gövde gösterisi yapmak istiyor. Kayserili taraftarlar ise Kilis Gençlik Melikgazi Belediye maçını sabırsızlıkla bekliyor




