Dün Bolu Kartalkaya’da bir otelde çıkan yangında 76 kişi hayatını kaybederken 1 günlük milli yas ilan edildi. Yaşanan yangın faciası ülke gündemine bomba gibi düşerken MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir yaşanan olay sonrasında sosyal medya üzerinden Bolu Belediye Başkanı hakkında sert ifadeler kullandı. 

Covid19 aşısı kalp krizine mi neden oluyor? TURKOVAC Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli net konuştu! Covid19 aşısı kalp krizine mi neden oluyor? TURKOVAC Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli net konuştu!

‘Aşağılık herifin vakit kaybetmeksizin tutuklanması lazım’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ‘Bazı şeylerin boğazına düğüm, vicdan, iman ve ahlakın gereği olarak oradan çıkamaz. Gördüğümüz, tanık olduğumuz ve kayıtlı istinaden ve genel üyelerden; Bolu Belediye Başkanı olacak aşağılık herifin vakit kaybetmeksizin tutuklanarak 76 can hesabını vermek üzere hukuk önüne çıkararak Allah'ın rızası ve masum onlarca insanın vebali için elzemdir.’ diyerek yaşanan faciadan dolayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sorumlu olduğunu belirtti.
 

Kaynak: VOLKAN TÜRKMENOĞLU