Kayseri Haber - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin uzun süren uğraşlarıyla yaklaşık 1 saatin sonunda kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı OSB 6061. Sokakta bulunan bir mobilya fabrikasında nedeni henüz belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. İhbar üzerine yangın çıkan fabrikaya çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri müdahale etti.
Ekiplerin 1 saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altın alındı. Soğutma çalışmaları ise sürüyor. Diğer yandan, fabrikada çıkan yangının mesai saatleri dışında olması nedeniyle yaralanan ya da dumandan etkilenen olmaması ise içleri rahatlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





