Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşım kalitesini artırmak amacıyla Atatürk Bulvarı’nda kapsamlı bir asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen proje, 5 milyon 940 bin Türk Lirası maliyetle tamamlandı.

Kayseri Atatürk Bulvarı Dut Kavşağı (7)1.100 metrelik güzergâh baştan sona yenilendi
Talas Tut Kavşağı ile Cemil Baba Mezarlığı arasındaki 1.100 metrelik Atatürk Bulvarı güzergâhında, ekonomik ömrünü tamamlayan asfalt tabakası tamamen kaldırıldı. Ekipler, iki trimer makinesiyle gece gündüz vardiyalı şekilde çalışarak toplam 1.200 metreküp asfalt kazısı yaptı. Yerine ise 2 bin 600 ton sıcak asfalt serilerek yol modern bir görünüme kavuşturuldu.

Kayseri Atatürk Bulvarı Dut Kavşağı (5)Konforlu ve güvenli ulaşım hedeflendi
Yapılan çalışma sayesinde sürücülere daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunuldu. Proje, hem trafiğin akışını kolaylaştıracak hem de yolun dayanıklılığını artırarak uzun yıllar hizmet verecek bir altyapı oluşturacak.

Kayseri Atatürk Bulvarı Dut Kavşağı (6)Başkan Büyükkılıç: “Ulaşımı güçlendirmeye devam ediyoruz”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmanın kentin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların bir parçası olduğunu belirtti. Başkan Büyükkılıç, “Hemşehrilerimizin konforu ve güvenliği için yollarımızı modernize etmeye devam ediyoruz. Kayseri’nin her noktasında daha kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü asfalt çalışmalarıyla şehir içi ulaşımı güçlendiriyoruz” dedi.

Kayseri'de tarla sahibi olma şansı: Bu nedenle yarı fiyata satılacak
Kayseri'de tarla sahibi olma şansı: Bu nedenle yarı fiyata satılacak
İçeriği Görüntüle

Kayseri Atatürk Bulvarı Dut Kavşağı (3)Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan planlı çalışma atağı
Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, sadece Atatürk Bulvarı’nda değil, kent genelinde yenileme, bakım, onarım ve yeni yol açma çalışmalarını da planlı şekilde sürdürüyor. Bu kapsamlı çalışmalar, Kayseri’nin ulaşım ağını her geçen gün daha güçlü ve modern hale getiriyor.

Kaynak: Kurum Bülteni