Kayseri Haber - Sivas-Kayseri karayolunda buzlanma nedeniyle buğday yüklü tır, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı ve yan yattı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, tırda bulunan buğdaylar yola savruldu.  

Nevşehir karayolunda hareketli anlar: Ölü ve yaralılar var! Nevşehir karayolunda hareketli anlar: Ölü ve yaralılar var!

Kayseri yolunda buğday yüklü tır devrildi! Yol trafiğe kapatıldı!

Edinilen bilgilere göre kaza, Sivas-Kayseri karayolunda meydana geldi. Şarkışla istikametine giden Ö.G. (31) yönetimindeki 46 PE 999 plakalı tır, buzlanma sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yan yattı. Kazada can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, tırda bulunan buğdayların yola savrulması nedeniyle Şarkışla istikameti trafiğe kapandı.  

Kazanın hemen ardından bölgede trafik akışı durdu ve araçlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. Karayolu ekipleri, devrilen tırın kaldırılması ve yolda oluşan buğday yığınlarının temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmalarını ve alternatif güzergahları kullanmalarını öneriyor.

Kaynak: İHA