Asayiş Şube Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla yakalanan şüphelilerin 3 kuyumcuyu daha dolandırdığı tespit edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi.
3 Sarraf daha dolandırılmış
Devriye Ekipler Amirliği ekiplerince yakalanan M.K. (Şanlıurfa, 1973), İ.T.T. (Seyhan, 2007) ve S.K. (Yüreğir, 2002) isimli şahısların, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan kamera incelemeleri ve saha çalışmaları sonucunda 3 farklı kuyumcuyu daha dolandırdıkları belirlendi.
Şüphelilerin, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 100 bin TL olan toplam 10 adet, 229,80 gram ağırlığında sahte bilezik ile esnafı zarara uğrattıkları ortaya çıktı.
Tutuklanarak cezaevine gönderildiler
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.