Talas Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Antika Pazarı bu hafta da düzenlendi. Talas tarihi Harman Mahallesi’ne kurulan Antika Pazar yeri, her ayın ikinci Pazar günü kurulmaya devam ediyor.

Kayseri'de yüksek katlı binada yangın paniği! Vatandaşlar mahsur kaldı
Kayseri'de yüksek katlı binada yangın paniği! Vatandaşlar mahsur kaldı
İçeriği Görüntüle

Talas’ın tarihi Harman Mahallesi’nde her ayın ikinci pazar günü kurulan Antika Pazarı, geçtiğimiz 10 Ağustos Pazar günü de kuruldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte binlerce ürün alıcısını buldu. Antika pazarında ev eşyalarından halı ve kilimlere, tesbihten para ve değerli eşyalara kadar binlerce ürün alıcısına kavuştu. İl dışından gelen çok sayıda antikacının tezgah açtığı Antika Pazarında bir de müzayede düzenlendi.

Kıyasıya geçen çekişmeli müzayede de Başkan Yalçın da pey sürdü ve değerli antika eşyalarından bazılarının yeni sahibi oldu.

Kaynak: Kurum Bülteni