Kayseri Spor Haber / Trendyol Süper Lig 2025-2026 Mehmet Ali Yılmaz sezonuna transfer döneminde 17 oyuncu eklemesinin yanı sıra bir o kadar da oyuncuyla yollarını ayırarak giren Kayserispor’da ilk yarının sonuna gelinmesiyle birlikte takımdan ayrılan oyuncuların performansları merak ediliyor.
Kayserispor’da oynadıkları dönemde taraftarların gönlünde taht kuran Gökhan Sazdağı ve Nazon gibi oyuncular bu sezon nasıl bir performans sergiledi?
Gökhan Sazdağı

Sezon başında 1.5 milyon Euro bedelle Beşiktaş’a transfer edilen Gökhan Sazdağı, Kayserispor taraftarının en sevdiği oyuncuların başında geliyordu. Sarı kırmızılı forma altında mücadele ettiği 5 yıl boyunca takımın en iyi oyuncularından biri haline gelen Sazdağı burada kaptanlığa kadar yükseldi.
Beşiktaş’a transfer olduktan sonra sürekli olarak ilk 11’de forma giyen Gökhan Sazdağı siyah beyazlılarla birlikte 13 maça çıkarken herhangi bir gol veya asist katkısı yapamadı.
Duckens Nazon

Özellikle Fenerbahçe maçında attığı gol ve yaptığı sevinçle hafızalara kazınan Duckens Nazon’a Kayserispor’dan ayrılmak yaramadı. Haitili golcü Kayserispor’dan transfer olduğu Esteghlal FC’de 13 maçta forma giyerken sadece 1 gol 1 asistlik katkı verebildi.
Kayserispor’a dönmek istediği yönünde haberler yapılan Duckens Nazon’un performansı Kayserispor günlerini arattı.
Hasan Ali Kaldırım

Türkiye kariyerinde Fenerbahçe forması giyen ve milli takım sol bekliğine kadar yükselen Hasan Ali Kaldırım kariyerinin son döneminde uzun bir süre boyunca sarı kırmızılı formayı terletti. Bu sezon başında Markus Gisdol’un da kararıyla birlikte takımdan ayrılan Kaldırım, Amedspor’un yolunu tutmuştu.
Diyarbakır temsilcisinde takımın vazgeçilmezlerinden birisi haline gelen Kaldırım, 10 maçta 2 asist yaptı.
Ali Karimi
Transfer döneminin son gününde oluşan aksiliklerin ardından takımda kalan ve Markus Gisdol tarafından bileti kesilen İranlı orta saha Ali Karimi ise kulüpsüz şekilde kariyerini sürdürüyor.
Dimitrios Kolovetsios
Kayserispor’u dava ederek takımdan ayrılan Dimtrios Kolovetsios ise Sakaryaspor forması giymekte. Yunanistanlı oyuncunun yeşil siyahlı ekipte de mutlu olmadığı ve burada da alamadığı paralar sebebiyle kulübü dava edebileceği yönünde haberler yapılmıştı.

Yunanistanlı 34 yaşındaki oyuncu bu sezon Sakaryaspor forması altında 10 maça çıktı ve herhangi bir skor katkısı yapmadı.




